Bestselgere

Informasjon

Tilbud

Her er våre kontaktopplysninger:

Organisasjonsnummer: 913 569 512

Kontaktperson: Line Heen Moen

Telefon:

(0047) 92 21 53 38

Mandag - Fredag kl. 17.00 - 21.00

Lørdag kl. 10.00 - 16.00

Jeg, Line, jobber i barnehage og kan derfor være vanskelig å få tak i på telefon på dagtid. Send meg gjerne en e-post eller en sms og jeg vil besvare din henvendelse i løpet av samme ettermiddag/kveld. 

Postadresse:

Lineas Hus AS

Killingdalsveien 19A

3077 Sande i Vestfold

Fysisk adresse/lager:

Lineas Hus AS

Killingdalsveien 19A

3077 Sande i Vestfold

Velkommen til Lineas Hus

Lineas Hus er en nettbutikk som selger tekstiler og interiør. Vi holder landlig til i Sande i Vestfold. Vi starter butikken sommeren 2014 og vil etterhvert lage et showroom og holde åpent for kunder som vil komme og se varene. 
Lineas hus ble planlagt etter at eier la ned en fysisk butikk, en Black Design Shop. Interessen for interiør og design, farger, tekstiler, ulike materialer, kreativitet og det estetiske i hjeminnredning, gjorde at det måtte bli noe mer etter dette. Ikke minst de positive erfaringene rundt møtet med kundene og butikkdrift gjorde ønsket om å drive videre sterkt. 
Lineas Hus vil først og fremst selge tekstiler men også mye annet fint interiør. Vårt mål er å gjøre det enkelt for kunden å velge ved å prøve å tilby et helhetlig interiør. Vi vil føre mange kjente varemerker i tillegg til varer fra andre gode leverandører. Vi ønsker å legge oss på et middels prisnivå og tilby varer av god kvalitet. Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg å handle hos oss og vil gjøre vårt beste for å gi deg en trygg og god service. 
Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Lineas Hus og håper at du vil finne masser av glede og inspirasjon ved å følge oss.
Med vennlig hilsen Line & Co. :-)